3. zastávka Cestovatelů v čase II.

15. říjen 2018

Budoucnost nemusí být jen růžová. To poznají naši cestovatelé v čase na své další zastávce. Planetu Zemi ani lidstvo skoro nepoznají. Co se stalo? Uhodnete letopočet, do kterého jsme vás zavedli? Odpovědi nám posílejte do pátku 19. 10. 2018 do 12.00 hod.

Poslechněte si příběhy čtyř spolužáků a vyhrajte každý týden pěkné ceny

Jak se nám bude žít v době plastové? Budou existovat roboti, kteří mají city? Jak inteligentní bude lidstvo za tisíce let? To všechno se spolu s cestovateli v čase dozvíte díky jejich devíti zastávkám v budoucnosti.

Dobrodružná cesta začíná v pondělí 1. 10. 2018 v 7.25 hod. (reprízy v 18.05 hod. a v 19.10 hod.). Poslední díl odvysíláme 26. 11. 2018.

Jak na to?

Vaším úkolem je poslouchat a podle indicií v příběhu zjistit, do jakého roku se cestovatelé dostali. Odpovědi nám můžete posílat na email radiojunior@rozhlas.cz vždy do následujícího pátku do 12.00. Do předmětu napište Cestovatelé v čase II. a nezapomeňte uvést svůj věk a poštovní adresu.

Správnou odpověď a jména tří výherců se dozvíte vždy v pondělí na Junioru před odvysíláním dalšího dílu hry.

Celá pravidla si přečtěte zde.

Všechny díly najdete na našem webu v sekci soutěže.

Hráli jste s námi Velkou letní hru Cestovatelé v čase? Že ne? A zajímá vás, jak probíhala první výprava našich kamarádů, která je zavedla do minulosti? Jejich příběhy si můžete poslechnout na našich webových stránkách.

Spustit audio