Pravidla podzimní hry Cestovatelé v čase II.

22. září 2018

Než se pustíte do hraní, přečtěte si pravidla hry Cestovatelé v čase II. – Nové dobrodružství.

Pořadatelem soutěže je Český rozhlas, který byl zřízen z. č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12, Praha 2, 120 99, IČ: 45245053 (dále jen jako „Pořadatel“ nebo „ČRo“).

Pravidla a princip hry:

Soutěž probíhá na území České republiky v období od 1. 10. 2018 do 30. 11. 2018 (s termínem vyhlášení posledních výherců 3. 12. 2018) a je určena všem dětským posluchačům do 15 let, jejichž zákonný zástupce má adresu pro doručování výher v České republice a Slovenské republice.

Úkolem soutěžících je v době konání soutěže poslouchat vysílání Rádia Junior, kde bude vždy v pondělí v 7.25 hod. (repríza v pondělí v 18.05 hod. a v 19.10 hod.) odvysílán jeden z devíti dílů soutěže (příběh cestovatelů v čase). Na základě vysílaného příběhu musí soutěžící uhodnout letopočet, ve kterém se děj odehrává.

Všechny instrukce a audia jednotlivých dílů soutěže budou rovněž k dispozici na webových stránkách –www.radiojunior.cz/cestovatele-v-case-2.

Zasílání soutěžních odpovědí:

Po odvysílání každého pondělního dílu mohou soutěžící až do následujícího pátku do 12.00 hod. zasílat odpovědi na emailovou adresu radiojunior@rozhlas.cz.

  • Do předmětu emailu je nutno uvést heslo: Cestovatelé v čase II.
  • Do emailu musí soutěžící uvést (kromě odpovědi na soutěžní otázku - letopočtu) své celé jméno a příjmení, věk a poštovní adresu, na kterou mu bude v případě výhry zaslána cena. Celá jména a město bydliště vylosovaných výherců budou zveřejněna na webových stránkách a ve vysílání Rádia Junior. Věk, emailová adresa či celá poštovní adresa nebudou veřejně nikde zobrazeny (tyto údaje slouží pouze pro potřeby soutěže, více viz tato pravidla, část: Nakládání s osobními údaji.)

Výběr vítězů a výhry, o které se soutěží:

Ze správných odpovědí budou každý týden vylosováni 3 výherci, kteří obdrží výhry v podobě knih, nebo deskových her, nebo dalších zajímavých předmětů.

Vyhlášení vítězů a předání výher:

Každé pondělí (počínaje druhým dílem soutěže) bude při vysílání dalšího dílu soutěže odhalena správná odpověď z předchozího dílu a budou vyhlášeni tři výherci.

Výsledky budou k dohledání také na webových stránkách www.radiojunior.cz/cestovatele-v-case-2 vždy u příslušného článku s audiem daného dílu.

Výherci budou informováni také emailem.

Výhry nelze vyzvedávat osobně v sídle pořadatele. Budou doporučeně zaslány na poštovní adresu výherce.

Prohlášení Pořadatele:

Účastí v této soutěži soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla a zavazuje se je dodržovat. Finanční plnění výher není možné.

Zapojením do soutěže zákonný zástupce souhlasí s účastí dítěte v soutěži. Zákonný zástupce vyjadřuje souhlas s tím, že je Pořadatel oprávněn užít jméno, příjmení a město bydliště soutěžícího na webu a při propagaci Českého rozhlasu a soutěže.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže změnit její pravidla či ceny vložené do soutěže, soutěž přerušit, prodloužit, případně bez náhrady zrušit.

V případě, že se Pořadateli nepodaří výherce zkontaktovat, nebo výherce nepřevezme zásilku s výhrou ve lhůtě stanovené provozovatelem poštovních služeb, nebo v případě dalších okolností vylučujících uskutečnění plnění výherci, které nezpůsobí Pořadatel, ztrácí výherce nárok na výhru a ta propadá ve prospěch Pořadatele.

Nakládání s osobními údaji:

Obecná pravidla ČRo:

Nestanoví-li Český rozhlas pro danou soutěž zvláštní podmínky, Český rozhlas zpracovává během soutěží jméno a příjmení, datum narození, e-mailovou adresu, doručovací adresu a telefon soutěžícího a u výherců soutěže zpracovává jméno a příjmení, datum narození, adresu trvalého bydliště, doručovací adresu, hodnotu a specifikaci výhry, stát daňové rezidence. Účelem zpracování je zajištění dodržení pravidel soutěže a rozeslání cen výhercům. Právním důvodem je plnění konkludentně uzavřené smlouvy o podmínkách této soutěže mezi soutěžícím a pořadatelem a u výherců plnění právní povinností stanovených zákonem o účetnictví. Po skončení soutěže budou osobní údaje soutěžících zlikvidovány, s výjimkou osobních údajů výherců, které budou zpracovávány pod dobu deseti (10) let od konce daňového období, ve kterém byla výherci předána cena, a poté budou zlikvidovány. Osobní údaje soutěžících nejsou předávány dále. Další práva subjektů údajů a kontaktní údaje pro zajištění práv subjektů údajů jsou uvedeny zde: www.rozhlas.cz/osobni-udaje.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio