Zlínský chodník slávy má dvě nové hvězdy. Komu patří?

30. květen 2019

Určitě jste slyšeli o hollywoodském chodníku slávy, na kterém by chtěla mít v typické růžové hvězdě jméno snad každá osobnost showbyznysu. Něco podobného mají i ve Zlíně, kde se každý rok koná festival filmů pro děti a mládež. Čí hvězdy přibyly na zlínský chodník slávy letos? Koukněte na video.

Slavnostním odhalováním zlatých hvězd provázela oblíbená herečka Dana Morávková, kterou znáte z mnoha pohádek a filmový princ Jan Čenský. Oceněné osobnosti přivítala i Vendula Pizingerová z nadačního fondu Kapka Naděje.

Už vás ale nebudeme napínat. Letos se z hvězdy mohla radovat zpěvačka a herečka Helena Vondráčková a herec Jan Hrušínský. Určitě je není potřeba nějak dlouze představovat. Vždyť kdo by si nevybavil šíleně smutnou princeznu a prince Jaroslava z krásné pohádky Jak se budí princezny?

Helena Vondráčková prozradila, že jednu hvězdu už má v nedaleké Velké Bíteši. Zmínila taky, že před kamerou stála poprvé v sedmnácti letech. I Jan Hrušínský zavzpomínal na svou první zkušenost s filmem. Byla to maličká rolička ve filmu Pohádka o staré tramvaji. Řekl tam prý jedinou větu. Všechny přítomné navíc pobavil výrokem, že si váží ocenění a je šťastný, že na něj odteď budou lidé ve Zlíně šlapat.

Chystáte se do Zlína? Tak to nás nesmíte minout. Podívejte se, jaký >> program jsme pro vás připravili přímo na místě.

Nad tím, jaké by to bylo mít svou hvězdu na chodníku slávy, podumali i dva rošťáci z oblíbeného seriálu Rádia Junior. Venda a Fráňa jako vždy nezklamali. Pusťte jejich nové video.

Sledujte i další videa na našem YouTube kanále, kde toho najdete daleko víc >> youtube.com/radiojuniorrozhlas.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio