Youtuber Attack má přes milion sledujících. Při natáčení venku se pořád strašně stydím, přiznává

18. duben 2024

Aktuálně ho na sítích sleduje přes milion lidí. Točí videa nejenom o hrách. Jaké byly jeho nejšílenější challenge? Kde se vzala jeho přezdívka a co je to ASMR? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Do Klubu Rádia Junior dorazil youtuber Radek Baďura alias Attack, který svou kariéru odstartoval už ve čtrnácti letech. Na sociálních sítích ho sleduje přes milion lidí. S moderátorkou Klárou Novákovou si povídal o svých videích i aranžérství, které vystudoval.

Vlogy útočí

Pro každého youtubera je důležité vybrat si úderné a originální jméno. Radek si s tím svým ale příliš hlavu nelámal. Attack znamená česky útok. Původně totiž chtěl točit jen vlogy a tak svůj kanál nazval Vlog Attack.

Radek má kromě marketingu vystudované aranžérství. I takový obor dokáže jako youtuber využít. „Někdy si dělám převleky na svoje shorts videa,” říká. Naučit se musel i editaci videí, kterou stále dělá sám. Jinak má ale pomocníky „Mám takový tým. Přítelkyni, účetní. Pomáhá mi i rodina,“ přiznává.

I když se natáčení videí věnuje už dlouho, prozradil, že se stále stydí, když si má na veřejnosti venku stoupnout a něco před kamerou říkat, nebo i hulákat. Když to jde, snaží se proto hledat místa, kde ho moc lidí neuvidí.

Zvuky jídla

I Radek sleduje zahraniční trendy, a tak natočil i takzvané ASMR video. Některým lidem je příjemné poslouchat různé tlumené zvuky. „Jako klepání do mikrofonu, sypání písku... Ale aby to nikdy nebylo moc nahlas,” vysvětluje Attack.

Takové zvuky pak mohou na někoho působit jako uklidňující a antistresové. Attack ale povýšil a natočil ASMR mukbang. To znamená, že nahrával zvuky toho, jak jí. „Když třeba otevřu plechovku, tak je tam takové to tsss,” popisuje.

A na co se můžeme v Attackově tvorbě těšit? To se dozvíte při poslechu Klubu Rádia Junior.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Klára Nováková , bva , kpe
Spustit audio

Související