Vylepšete si kondičku se Spidermanem

4. leden 2023

Na YouTube najdete videa, podle kterých se dá cvičit. Zlepší vám fyzičku a pobaví!

Chcete mít lepší kondičku? Je tu jedna zábavná možnost – cvičit podle YouTube, třeba se Spidermanem. Za Spidermana se převléká Joe Wicks, který je z Velké Británie, má tři děti a jeho kanál YouTube kanál The Body Couch TV má přes 2,81 milionů odběratelů.

Joe dělá cvičení pro dospělé, ale i pro děti, doporučuje zdravé recepty a napsal taky dětské vánoční knížky. Na jeho kanále najdete video 8 Minute Kids Workout With Spiderman – tedy 8minutové cvičení se Spidermanem pro děti. V rámci tohoto cvičení si dáte 8 cviků a mezi nimi pauzy.

Jde o takzvaný intervalový trénink. 35 vteřin vždycky makáte naplno a 25 vteřin odpočíváte. Tento workout obsahuje například běh na místě s podřepy, výpady do stran, kliky, posilování šikmých břišních svalů, chůzi v podřepu a další. Pokud by vám tahle sestava náhodou nestačila, můžete si to dát pak všechno ještě jednou. Klidně dvakrát. Ale pokud nejste zvyklí takhle cvičit, na rozjezd to bude úplně stačit.

Poslechněte si celou Síťovku a dozvíte se, jaká další cvičení pro děti na YouTube jsou.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >> Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související