Vydejte se s námi za hranici tajemna

31. říjen 2016

Tento týden bude na Rádiu Junior tajemný a trochu strašidelný. Setkáme se hned s několika postavami, které jsou obestřené nějakou záhadou. A o svých tajuplných zážitcích nám můžete vyprávět i vy sami.

V kalendáři si můžete všimnout, že 2. listopadu si připomínáme Památku zesnulých, někdy se tomuto dni říká lidově „dušičky“. A tak jsme se některých z vás zeptali, co v tento den děláte. Zajímalo nás taky, jestli jste přemýšleli o tom, jak vypadá lidská duše a jestli jste někdy byli na nějakém tajemném místě. Odpovědi si můžete poslechnout na Rádiu Junior od pondělí do pátku vždycky v 6:15 a v 15:40.

Za hranicí tajemna je téma pro vysílání v celém týdnu, a tak jsme pro vás v rubrice Zapiš si to za uši (v 6:40 a 15:45) připravili hned několik tajemných a tak trochu strašidelných postav. Začneme bílou paní, pak přijdou na řadu vodník, čert, Pérák a nakonec zjistíme, co jsou městské legendy a proč si je lidé vyprávějí.

A kdyby na vás bylo těch strašidel přece jenom už trochu moc, pusťte si rubriku Pro slepičí kvoč (v 7:30, 10:45 a 14:20). Tenhle týden v ní probíráme mravenečníky a ti jsou tak roztomilí, že se jich nemůže bát vůbec nikdo :-)

Tequila - malá samička mravenečníka
autor: Helena Petáková
Spustit audio