Dětský seriál Venda a Fráňa poprvé ve formě videa!

8. březen 2018

Kamarádi Venda a Fráňa konečně – po pěti letech a 1000 dílech – ukázali svoji pravou tvář! Ne, nebojte se! Jsou samozřejmě pořád takoví, jaké je znáte. Jen dostali k 1000. dílu dárek: svoji vlastní grafickou podobu. Od této chvíle je tedy budete moci každý všední den na Rádiu Junior nejen slyšet, ale každý pátek také jeden z jejich příběhů na našem webu vidět. A začínáme právě dnes, tisícím dílem. Tak se dobře bavte a zkuste nám třeba napsat, jestli jste si je zrovna takto představovali.

Úspěchy i neúspěchy, průšvihy, nedorozumění, boj s tvrdými a měkkými y/i, poznámky i pochvaly – zkrátka veškerá dobrodružství i pohromy z poslední lavice. Ve veselých dialozích spolužáků Vendy a Fráni se dozvídáme o všem, co se děje ve škole i mimo ni, o laskavé třídní učitelce Vopičkové, oblíbené spolužačce Švestkové, někdy trochu neoblíbených spolužácích Plouškovi a Vokurkové, protivné Vendově sestře, moudrém dědovi Fráni a mnohých dalších.


O tom, co se může přihodit nejen ve třídě, ale také na tréninku, hodině klavíru, nebo dokonce přímo ve vysílání Radia Junior. O tom, co se Fráňa dočetl a co Venda ještě neví, o tom, co je Vendovi naprosto jasné a Fráňa nemůže pochopit. O své (mnohdy neuvěřitelné) zážitky se Fráňa a Venda dělí každý všední den v 7:15 nebo 17:45 na Rádiu Junior. Naladit si nás můžeš zde.

Spustit audio