Tohle nám hlava nebere! Kouzelník Tomáš čaroval přímo ve studiu

26. duben 2019

Chcete se naučit kouzlit? Čáry máry a je tu Tomáš Josef! Sympatický patnáctiletý kouzelník zavítal do Klubu Rádia Junior. Kdy se rozhodl, že se bude věnovat zrovna magii? A jaká kouzla umí? Na to všechno se ho ptala Klára Nováková. A dokonce došlo i na praktické ukázky. Koukněte na video a poslechněte si zajímavý rozhovor.

Tomáš ve vysílání prozradil, jak se učí nové kousky a kde bere inspiraci. Které kouzlo je podle něj nejlehčí, a které je naopak nejtěžší? A proč se věnuje hlavně mikromagii a co ho na tom baví? Poslechněte si rozhovor.

V Tomášově podání to vypadá, že je to vážně snadné. Stačí pár pohybů a kouzlo je tady. Mladý kouzelník ale přiznává, že se občas něco nepovede. To pak vše musí obrátit ve vtip. I takové čarování má svůj název. Říká se mu trapnomagie.

Když ale ukazoval své umění ve studiu, dařilo se mu skvěle. Klára mu koukala přímo pod ruce a stejně neodhalila, jak to dělá. Povede se to vám? Pokud ne, nemusíte být smutní. Tomáš vás dokonce v našem videu jedno kouzlo naučí!

Klub Rádia Junior běží každý všední den od 19:00 na Rádiu Junior.

Nalaďte si Rádio Junior online.

autor: Redakce Rádia Junior

Související