Velikonoční neděle

16. duben 2017

Velikonoční soutěž už se blíží ke konci. Uhádněte devět barev našich rozhlasových velikonočních vajíček, správně je na webu obarvěte a vyhrajte úžasné ceny. Ve velikonoční soutěži Rádia Junior na vás čeká dětský tablet Maxipes Fík, vysílačky a kvadroptéra s kamerkou.

Ahoj kamarádi,
na webu Rádia Junior se hlásí již osmé soutěžní vajíčko. Odhalte jeho barvu a dobře si ji zapamatujte. Už vás čeká jen jedno a můžete všech devět vajíček vybarvit v naší soutěžní ošatce.

Jak můžu soutěžit?

Tvým úkolem je z 9 nápověd ve vysílání nebo tady na webu poznat 9 barev soutěžních velikonočních vajíček. Nápovědy se objevují ve vysílání každý den od 9. 4. do 17. 4., a stejně tak na webu, kde se každý den otevírá nové okénko ve velikonočním kalendáři.

Na konci soutěže (nejdříve 17. 4. a nejpozději 20. 4.) budeš mít celkem 9 barev, kterými ve správném pořadí obarvíš velikonoční vajíčka v soutěžní ošatce. Poslední 10. vajíčko si vybarvi sám/sama podle své fantazie! Ošatku s obarvenými vajíčky pošli na email radiojunior@rozhlas.cz a třeba vyhraješ právě Ty! Ale pozor - musíš to stihnout do 20. 4. 2017 do 12:00!

Velikonoční video
A mezi vším tím soutěžením si zatím můžeš pustit video, ve kterém ti vysvětlíme taková ta divná slova, která se o Velikonocích často říkají.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Pusť si video