Užijte si Velikonoce s Rádiem Junior!

23. březen 2016

Pomlázka Rádia Junior je letos hooodně bohatá! Nechybí pohádky, hry, velikonoční putování ani oblíbený webový kalendář.

Na webu si můžete každý den od 20. do 28. března otevřít jedno okénko Velikonočního kalendáře. Kromě kalendáře jsme pro vás připravili i zábavné fotonávody. Naučíte se z nich, jak uplést pomlázku, vyrobit barevný velikonoční řetěz nebo ozdobit vajíčka.

Ve vysílání Rádia Junior se můžete každý den od Zeleného čtvrtka do Velikonočního pondělí vždycky v sudých hodinách (to znamená v 8, 10, 12, 14, 16, 18 a 20) těšit na velké pohádky, dobrodružné rozhlasové hry a četby na pokračování.

Nepřijdete ale ani o své oblíbené pořady a rubriky. Ty uslyšíte vždy v lichých hodinách. S velikonočními tradicemi se popasují třeba Venda a Fráňa, naši dva kamarádi ze 4. C.

Uslyšíte taky sérii biblických příběhů podaných formou reportáže. A společně s Klárkou Novákovou oslavíme Velikonoce v pěti různých zemích světa.

Na Velikonoční pondělí, 28. března, navíc připadají 80. narozeniny Zdeňka Svěráka. Přáli jste si rozhovor s ním a ten samozřejmě bude! Navíc uslyšíte spoustu písniček a pohádek, které pan Svěrák napsal.

autor: Helena Petáková
Spustit audio

Pusť si video