Už jste slyšeli nový sobotní pořad Leháro Jakuba Voříška?

5. březen 2019

Nechce se vám v sobotu vstávat? Rádi se flákáte a vegetíte? Zapněte si ráno po osmé hodině Rádio Junior a lenošte s Jakubem. Společně si poslechnete pár českých písniček, bude legrace a pohoda. Nový víkendový ranní pořad si prostě zamilujete.

Vstávat vás Kuba Voříšek určitě nutit nebude. Jeho hlavní heslo zní: pojďte se mnou nevstávat! Na rozdíl od vysílání ve všední den se v sobotu ráno nemusíme trápit školou nebo se zabývat tím, co se kdy a kde stalo, nebo kolik je právě hodin a minut. Můžeme si dát nohy nahoru a užívat si pohodu volného dopoledne, ideálně se zavřenýma očima a puštěným rádiem.

A kdo by chtěl přeci jen vyvinout nějakou tu aktivitu, může se do vysílání zapojit. E-mailem nebo telefonicky. Pomoci můžete třeba s výběrem hostů. Napište jméno svého oblíbeného zpěváka, zpěvačky, herce, herečky nebo jiné osobnosti a pošlete na adresu radiojunior@rozhlas.cz.

Téma Lehára není nikdy pevně určeno, proto si Jakub povídá, co chce. Občas si do studia vezme svoje ukulele nebo jen tak pro legraci složí básničku. Zkrátka pohodička v tempu sobotního rána…

Tak si ho v sobotu od 8.00 do 10.00 nalaďte třeba tady.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio