Ušounova štafeta má svoje vítěze! Co vyhráli?

22. září 2014

Nejhezčí deník - Žluťásci. Nejoriginálnější fotografie - Újezďáci. Hlavní cena - Ušounovci. Nikdo ale nebyl smutný, protože všichni účastníci soutěže si odnesli nového kamaráda - Ušouna.

Jak se měl Ušoun u jednotlivých týmů? Podívejte se naše týmy.

Jaké jsou ceny, které jsme rozdali?

Cena, vstupenky do IQ Landie, Ušounova štafeta

1. cena je vstup pro celou třídu (Ušounovci) do zábavného světa vědy a techniky IQ Landia. Balík odměn také obsahuje set šesti krásných výpravných encyklopedií od nakladatelství Slovart, digitální rádio Pure pro koordinátora/koordinátorku týmu a různé drobné dárky z Rádia Junior.

2. cena byla udělena za nejpovedenější cestovní deník (Žluťásci), takže pro tvořivý tým s velkou fantazií. Ten snad potěšil balíček výtvarných potřeb, které věnovalo Papírnictví AKM.
Na výběr jsou dva typy balíčků – pro předškoláky anebo školáky.
I tento balík odměn byl doplněn o digitální rádio Pure pro koordinátora/koordinátorku týmu a různé drobné dárky z Rádia Junior.

Výhra pro mladší děti, Ušounova štafeta

3. cenou za nejoriginálnější soutěžní fotografii (Újezďáci) jsou přesně takové uši, jako má náš Ušoun, a to samozřejmě pro celý tým. Balík jsme doplnili o digitální rádio Pure pro koordinátora/koordinátorku týmu a různé drobné dárky z Rádia Junior.

Žluťásci s cenou

Týmy se podívaly do pražské budovy rozhlasu a vysílaly ze studia přímo v Rádiu Junior.

Žluťásci a Újezďáci, vítězné týmy Ušounovy štafety
autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Pusť si video