Táta mi vyhodil gameboye z okna, vzpomíná zpěvák Mirai Navrátil

Dalším hostem prázdninové Starparády byl oblíbený zpěvák a kytarista Mirai Navrátil. Klárce Novákové prozradil, co rád poslouchá, proč je jeho oblíbeným číslem jedenáctka, jaký byl jako malý kluk, nebo co znamená jeho zvláštní křestní jméno.

Tenhle sympaťák hraje a zpívá v kapele, která se jmenuje stejně jako on. Jméno Mirai totiž znamená v japonštině budoucnost, což se klukům ze skupiny líbilo. I když se Mirai narodil v Japonsku, odkud pochází jeho maminka, je prý Čech jak poleno, protože tu vyrůstal. Když byl malý, bavily ho počítačové hry. To se ale vůbec nelíbilo jeho rodičům. Jednou mu dokonce tatínek vyhodil gameboye z okna.

Když si poslechnete audio s celým rozhovorem, dozvíte se taky, jak přišel k první kytaře, nebo kterou písničku by si měl podle něj každý člověk poslechnout alespoň patnáctkrát denně. Tak co, zkusíte to? :-)

Jako každý host, který zavítal do Starparády, nám Mirai taky zazpíval, složil písničku o Rádiu Junior (koukněte na video) a navíc nám dal ještě jednu rychlou lekci japonštiny.

Na další díl Starparády se můžete těšit zase v sobotu od 17:00. Naladit si nás můžete třeba tady.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Více z pořadu

Víš o písničce, která by v naší hitparádě neměla chybět? Napiš nám! Každý týden jeden z tipů odměníme. Koho jsme vybrali se dozvíš ve vysílání Hitparády.

Pusť si video