Tanec, zpěv a vtípky – prostě oslava s velkým O

7. březen 2018

Přesně taková byla nedělní narozeninová oslava Rádia Junior. Sál roztančila vítězka StarDance Veronika Lálová. Na závěr dne publikum oněmělo při vystoupení kapely Slza. Nemohli jste přijít? Podívejte se na fotky a video z celého dne.

Sál byl nacpaný k prasknutí a atmosféra byla neuvěřitelná. Program odstartoval moderátor Kuba Voříšek, který provázel celou akcí. Hned na začátku oslavy všechny rozdováděla Jana Rychterová s rozhlasovým strašidlem Ušounem Rušounem v představení Ušounova pohádková školka připraveném podle stejnojmenného pořadu, jež vysíláme každý všední den od 8.00.

Veronika Lálová všechny oslnila ve svém nádherném kostýmu s peřím. S tanečním partnerem Andrém předvedla sambu a další tance. Na závěr vystoupení roztančila celý sál.

Zpěváci Naty Hrychová a Petr Ševčík zpívali jeden hit za druhým. O jejich skvělých výkonech svědčila i skoro nekonečná fronta na podpisy.

Do představení Jak se (NE)dělá rádio se zapojili děti i dospělí. Všichni se tak na chvíli stali součástí bláznivého Rádia Crazy. Hlavních rolí se zhostili Tomáš Vacek a Jirka Kohout. Ti na pódiu střídali kostýmy a role v neuvěřitelném tempu a bavili publikum skoro celou hodinu.


Yoyista Robert Kučera ukázal své nejlepší triky s yoyem v exhibičním vystoupení. Po krátkém odpočinku se vrhl na svůj workshop. Návštěvníci si tak mohli ověřit, jak mají šikovné a hbité ruce.

Celý sál naprosto oněměl ve chvíli, kdy začala hrát kapela Slza. Lukáš Bundil a Petr Lexa zahráli svoje největší hity a několikrát vyzvali diváky, aby si sami řekli, které písně chtějí slyšet.

Touhle akcí oslavy 5. narozenin Rádia Junior nekončí. Slavit budeme celý březen v našem vysílání. Těšit se můžete na další zajímavé hosty a spoustu soutěží.

autor: Kateřina Bartas
Spustit audio