Staň se Ježíškovým vnoučetem a pomoz splnit vánoční přání seniorům

28. listopad 2017

Vánoce se blíží a vy teď máte jedinečnou šanci stát se Ježíškem a udělat dobrý skutek. Posláním Ježíška je rozdávat radost a plnit přání, která najde v dopisech dětí. Teď to bude tak trochu obráceně – svoje vánoční přáníčka nám do rozhlasu poslali ti, kdo již dlouho žádný dárek nedostali. Senioři.

Paní Anděla (90 let) si přála malý svítící stromeček do zásuvky a krabičku cukroví, pan Petr (73 let) chtěl pod stromeček klobásy a paní Věra (86 let) zase gumové medvídky. Další přáníčka seniorů, kteří už dlouho žádný dárek pod stromek nedostali, najdeš na webu www.jeziskovavnoucata.cz . Řekni o něm rodičům a společně vyberte, koho chcete potěšit. Vánoce totiž nejsou jenom o tom, co dostanete pod stromek, ale také o tom, že vykouzlíte někomu úsměv na tváři :-).

O projektu Ježíškova vnoučata jsme si povídali také v Klubu Rádia Junior s naší moderátorkou Klárkou Novákovou. Rozhovor si můžeš poslechnout zde:

A tady se můžeš podívat na video s paní Jarmilou, která se fakt „hecla“, a přála si let letadlem. Spolu se svou kamarádkou Irenou se v malém letadle proletěly nad Plzeňskem:

autor: Hana Lehečková
Spustit audio