Rádio, super hry, knížky... Co všechno můžeš vyhrát v letní hře?

Hraješ s námi velkou letní hru Rádia Junior cestovatelé v čase? Tak se podívej, co můžeš získat, když vše správně vyluštíš a budeš mít štěstí. Čekají na tebe opravdu bezva ceny!

Od 2. července vysíláme každé pondělí jeden díl letní hry Cestovatelé v čase. Pokaždé se ocitneme v jiném letopočtu. Tvým úkolem je uhodnout v jakém.

Že ti některé díly utekly? Nevadí! Do hry se můžeš zapojit kdykoli až do 31. 8. 2018 do 12.00 – to je poslední šance na odeslání odpovědí. Detailní informace najdeš na našem webu. Všechny díly se postupně objevují v soutěžním webovém kalendáři.

O co hrajeme?

Pro deset z vás, kteří odpoví správně a budou mít to štěstí, že je vylosujeme, je připravený balíček super cen!

Taky rád hraješ deskové hry? To je dobře. Každý z deseti vylosovaných výherců totiž dostaně jednu bomba hru vydavatelství Piatnik. To ocení celá rodina.

Výhry v letní hře Rádia Junior Cestovatelé v čase

Zažijte opravdovou cestu do minulosti! Každý výherce získá jednu volnou vstupenku do Národního muzea. Vstupenka platí pro dvě osoby a pro svou návštěvu si můžete vybrat jeden z mnoha objektů Národního muzea.

Výhry v letní hře Rádia junior Cestovatelé v čase

Tři z vás navíc získají trendy digitální rádio. S ním můžete poslouchat Junior prakticky kdekoli.

Výhry v letní hře Rádia junior Cestovatelé v čase

Cestovat v čase můžete i po ukončení naší soutěže. Každý z deseti výherců totiž získá i knížku nakladatelství Slovart, Grada nebo Fragment. Někdo se tak vypraví do pravěku, někdo se potká s Karlem IV., nebo se naopak podívá do budoucnosti...

Ceny do velké letní hry Rádia Junior Cestovatelé v čase
autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio