Rádio Junior potkáte v Plzni na Juniorfestu

1. listopad 2018

Blíží se další super akce! Mezinárodní filmový festival pro děti a mládež Juniorfest je za dveřmi. A my budeme 11. listopadu u toho! Přijďte se pobavit na představení Jak (ne)dělat rádio. Ve víru festivalového děje můžete potkat i našeho youtubera Ševu.

Jak (ne)dělat rádio

Jak to vypadá, když nedorazí moderátor do studia? Co musí umět správný rozhlasák? To se dozvíte během vtipného předtavení Jak (ne)dělat rádio. Moderátor Rádia Junior Jirka Kohout spolu s Tomášem Vackem předvedou, že hlavní je umět si za všech okolností poradit, i když z toho někdy kouká pěkný blázinec.

Těšíme se na vás v neděli 11. listopadu od 16 hodin v rámci programu Hrajeme si jako před 100 lety v plzeňském areálu DEPO2015.

Mezinárodní filmový festival pro děti a mládež Juniorfest

Chyťte Ševu!

Pokud se do Plzně na Juniorfest vydáte v neděli 11. listopadu, mějte oči na stopkách. Je totiž dost dobře možné, že potkáte našeho youtubera Ševu, který se chystá na vlastní kůži vyzkoušet co nejvíc z festivalového programu.

Soutěž Pevnost Týn

Chtěli byste nakouknout do zákulisí Rádia Junior? Potkat se s moderátory a zkusit si na vlastní kůži, jaké to je mluvit na mikrofon? Rádi soutěžíte a nebojíte se výzev? Máte spolužáky, kteří jsou pro každou špatnost? Přihlaste svou třídu do dobrodružné soutěže Pevnost Týn, která se koná 12. listopadu od 16:00 na hradě a zámku v Horšovském Týně a vyhrajte exkurzi do Rádia Junior! Přejeme hodně štěstí a těšíme se na vás!

Další informace najdete na stránkách pořadatele.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio