Rádio Junior potkáte i na festivalu Prix Bohemia Radio

28. březen 2019

Jelikož je Junior rozhlasová stanice, nemůže samozřejmě chybět na 35. ročníku Mezinárodního festivalu rozhlasové tvorby. Takže jestli se s námi chcete vidět, máte 3. dubna šanci. Kde? V Olomouci. A co na vás čeká?

Festival nabídne čtyři dny nabyté spoustou zajímavých akcí. Detailní program najdete na webu festivalu. A co si pro návštěvníky téhle velké rozhlasové události připravilo Rádio Junior?

Dopoledne s Rádiem Junior – Jak (ne)dělat rádio

Pro předem přihlášené školy je připraveno oblíbené představení, které vtipně ukazuje jednotlivé rozhlasové profese i to, jak to vypadá ve studiu, (nejen) když svítí červená. Odvážnější diváci se budou moci i sami zapojit a vyzkoušet si například konkurz na moderátora či zprávaře, natáčení ankety nebo rozhlasové hry.

Po rozhlasovém zákulisí školáky provedou Tomáš Vacek a Jirka Kohout, známí posluchačům mimo jiné jako hlasy věčných školáků Vendy a Fráni. Jeden díl tohoto seriálu také vznikne přímo na místě.

Šantovka

Chcete vidět rozhlasové vysílání naživo? Máte chuť si zasoutěžit o zajímavé ceny a možná se i zaslechnout v rádiu? Přijďte za námi ve středu 3. dubna mezi 16.00 a 17.00 do obchodního centra Šantovka v Olomouci.

Speciálním živým vysíláním věnovaným festivalu rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio vás provede moderátor Rádia Junior Jirka Kohout, kterého znáte především z ranního vysílání. Těšit se můžete na spoustu zapeklitých výzev a zábavných soutěží.

Těšíme se na vás!

A pokud byste to náhodou měli do Olomouce trochu z ruky, vysílání si můžete ve středu 3. dubna naladit také tady.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio