Procestuj s Rádiem Junior svět! Velká vánoční soutěž o super ceny je tady

18. prosinec 2017

České Vánoce asi dobře znáte. Jak se ale slaví jinde ve světě? Kdy a od koho dostávají dárky děti ve Velké Británii, Slovinsku nebo třeba ve Finsku? Poslouchejte každý den Rádio Junior a otevírejte okénka Vánočního kalendáře! Soutěž běží od 21.prosince do 3.ledna.

Jak se zúčastnit?

1) Jednou se ocitneme v Dánsku, podruhé v Německu, pak zase ve Velké Británii. Procestuj společně s Rádiem Junior svět a poslouchej nás každý den od 17:30. Uslyšíš soutěžní otázku pro daný den a následně i reportáž, ve které najdeš odpověď. Pokud však něco propásneš, nevadí! Všechny otázky nalezneš na našem webu ve Vánočním kalendáři.

2) Svoje odpovědi si zaznamenej do tabulky. Můžeš vzít pastelky a tužku do ruky a vyrobit si ji sám/sama. Nebo si vytiskni jednu z následujících:

3) Vyplněnou tabulku nám pošli na e-mailovou adresu radiojunior@rozhlas.cz nejpozději do neděle 7. 1. 2018 do 23:59. Jména vítězů vyhlásí moderátor odpoledního vysílání Rádia Junior v úterý 9. 1. 2018 v 17:30 hodin. Výsledky najdeš také na našich webových stránkách Rádia Junior www.radiojunior.cz.

4) Bav se a užívej si Vánoc s Rádiem Junior :-)

Co můžeš vyhrát?

Výhry
1. cena: Digitální rádio
2. cena: Tablet GoGen Maxipes Fík
3. cena: Herní konzole GoGen Maxipes Fík
4. cena: Desková hra Angry Birds (Tactic)
5. cena: Sada 5 knih Miloše Kratochvíla Puntíčkáři, Duchaři, Kouzláci, Bouráci, Klofáci

Celá pravidla soutěže

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Pusť si video