Připravit, pozor... Odstartujte s námi běh 60 000 dětí

15. červen 2018

Přímo ve vysílání Rádia Junior odstartujeme letošní Olympijský běh na školách. Úctyhodných 60 000 dětí tak oslaví Mezinárodní olympijský den. Buďte u toho 20. června s námi!

Tisíce běžců, jedna myšlenka

Olympijské hry spojují různé lidi z nejrůznějších míst. Setkávají se, aby spolu soupeřili v duchu fair play. Stejné je to i při největší běžecké akci u nás – Olympijském běhu. V rámci něj proběhnou zlaté závody v Praze, Brně a Ostravě a dalších více než 80 běhů po celé České republice.

Rádio Junior bude při tom!

Do téhle skvělé atmosféry se každý rok mohou zapojit i školy. A právě jejich závod odstartujeme ve středu 20. června krátce po 10:00 na Rádiu Junior. Moderátorka Jana Rychterová předá slovo Davidu Svobodovi, který všechny napjatě čekající děti vyšle na trať. David je známý sportovec. V moderním pětiboji vyhrál na Letních olympijských hrách 2012 zlatou medaili.

To ale není všechno. Jen pár minut po zahájení běhu si ve vysílání popovídáme také s Imrichem Bugárem. Bývalý československý atlet za svou úspěšnou sportovní kariéru získal mnoho vzácných kovů a zúčastnil se i několika olympiád.

Nezapomeňte si tedy přes digitální rádia, tablety, mobily nebo počítače naladit naše vysílání.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio