Přijďte se pobavit na Den otevřených dveří Českého rozhlasu

4. květen 2019

Jako každý rok i letos otevře Český rozhlas své dveře malým i velkým návštěvníkům. Přijďte se 18. května podívat do našeho vysílacího studia a pozdravte se s oblíbenými moderátory. Těšit se můžete taky na skvělou hudbu a soutěže o ceny v blízkých Riegrových sadech. Zkrátka a dobře, nuda nehrozí!

Nakoukněte do studia

V sobotu 18. května bude v Českém rozhlase na pražských Vinohradech rušno. Chystá se totiž tradiční Den otevřených dveří, na který vás srdečně zveme. Od 9:00 do 17:00 se můžete v rámci prohlídek, které povedou ostřílení rozhlasáci, podívat i k nám do Rádia Junior. Nepropásněte šanci prohlédnout si studio, odkud pro vás každý den vysíláme a kde se také setkáte s našimi moderátory, kteří vás zasvětí do tajů rozhlasového vysílání a rádi zodpoví i ty nejzáludnější a nejzvídavější otázky. Jako památku si kromě jedinečného zážitku odnesete i vlastnoručně vyrobený suvenýr.

Časové vstupenky do budovy Českého rozhlasu si rezervujete na telefonním čísle 221 551 313 každý všední den od 8:30 do 16:00.

Den otevřených dveří Českého rozhlasu 2018 - Akce pro děti v Riegrových sadech

Zábava pod širým nebem

Stejně jako loni rozezní rozhlas také Riegrovy sady, kde se chystá program na celé odpoledne, kterým bude provázet Petr Ševčík, alias youtuber Ševa. Celý program odstartuje ve 13:00, kdy si budete moct zatančit a zasoutěžit s moderátorkou Hitparády Rádia Junior Klárkou Novákovou. Ta pro návštěvníky chystá nejen super písničky a hudební kvízy, ale také třeba taneční soutěže o parádní ceny a pro ty opravdu odvážné i možnost zkusit si moderování. To už je pěkných pár důvodů proč po návštěvě studia zamířit ještě do parku, na malé stage budeme hrát, tančit a soutěžit do 14:00.

To ale není zdaleko všechno! Těšit se můžete třeba na koncert kapely Pískomil se vrací, nebo oblíbeného Pokáče.
Informace o dalším programu Dne s Českým rozhlasem.


Vstup na program v Riegrových sadech je zdarma.

Den otevřených dveří je tu co by dup a my už se nemůžeme dočkat. Tak doražte, rádi vás uvidíme!

Kdy: sobota 18. května, 9:00– 17:00
Kde: Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha 2

Vstup na akci je zdarma.

Spustit audio