Pozor! Pozor! Vysílání Rádia Junior bylo narušeno pirátskou partičkou Správná desítka

31. leden 2019

Do Rádia Junior se pravidelně v sobotu a v neděli večer nabourává parta, která si říká Správná desítka. Toto pirátské vysílání poslouchejte jen na vlastní nebezpečí! V sobotu 2. 2. 2019 tahle partička dokonce plánuje zatáhnout do svého vysílání i youtubera Kovyho!

Podařilo se nám zjistit, že Správná desítka funguje ve složení Adam, Vanessa, Petr, Ema, Jára, Zuzka, Vojta, Síma, Aidam a Adéla. Jak dokáží sami vysílat půl hodiny v sobotu od 18:00 zatím není známo. V neděli se jejich sobotní výkon dokonce v 18:00 ještě záhadněji reprízuje!

Do vysílání pašují informace o sportu, přírodě, technice, hrách, knížkách i módě a neváhají použít i hudební pecky. „Ne, tu milou mládež jsem před studiem nikdy neviděla," uvedla pracovnice úklidu podezřelá ze spolupráce s pirátskou partou.

Jak jsme dále vypátrali, v sobotu 2. 2. 2018 bude jejich mimořádným spolupachatelem dokonce i oblíbený youtuber Kovy! O čem budou mluvit?

Pirátské vysílání se tedy s podivnou pravidelností opakuje každou sobotu v 18:00. V tu dobu si tedy nás tedy rozhodně nelaďte zde.

Záznam tohoto nehorázného činu jako důkaz archivujeme vždy na našem webu na www.radiojunior.cz/spravna-desitka a v audioarchivu Českého rozhlasu.

Ale pozor! Poslech jen na vlastní nebezpečí!

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio