Pondělí na Junioru patřilo rekordmanům, vítězům a průkopníkům

2. červenec 2018

Ráno 2. července se na Rádiu Junior neslo v duchu hesla „Být První!“. V čem chtěla být první moderátorka Denisa Kimlová? Jaké šílené rekordy vypátral Ševa? A jak to vypadá, když se pár kolegů z Junioru pokusí trumfnout světový rekord ve skákání přes švihadlo?

Pondělek byl prvním všedním dnem prázdnin. Konečně jsme se dočkali odpočinku od školy, domácích úkolů a nepříjemného zvonění budíku. Kromě prvního dne prázdnin je ale 2. červenec dnem narození operního pěvce Karla Strakatého, který přišel na svět v roce 1804 a byl prvním, kdo nazpíval píseň Kde domov můj. Ve stejný den, ale tentokrát v roce 1698, nechal patentovat vynálezce Thomas Savery první parní stroj.

Prvenství se nebáli ani naši moderátoři. Denisa Kimlová převzala štafetu po Jirkovi Kohoutovi a poprvé nás provedla ranní show na Rádiu Junior. V čem by chtěla být první, si můžete poslechnout v krátkém sestřihu z našeho rána.

Být v něčem ten nej chtěl vždycky i Peťa Ševčík alias Ševa, proto se v dalším YouTube videu zaměřil na rekordmany. Ale ne ledajaké! Vybral ty opravdu podivné! No, jen se podívejte:

autor: Šárka Mattová
Spustit audio