Nelly Řehořová si zazpívá na turné Ewy Farné

14. květen 2019

Nelly Řehořová je krásná a talentovaná. Ideální kombinace, co říkáte? S moderátorkou Klárou Novákovou si v Klubu Rádia Junior povídala nejen o zpívání, ale i o své herecké kariéře, která se jí slušně rozjíždí. A jak se to má s její údajnou alergií na kiwi?

Zpívá odmalička a postupně se dostala až k popu. Dokonce si na jednom koncertě zazpívala s Helenou Vondráčkovou. Od 14. května vyráží na turné Málo se známe jako support Ewy Farné. V posledních letech se věnuje i herectví. Ve větších i menších rolích jste ji mohli vidět například ve filmech Babovřesky, Strašidla nebo Pohádky pro Emu. Jejím snem je střihnout si roli princezny.

V Klubu Rádia Junior Nelly prozradila, jak se to má s její údajnou alergií na kiwi. Odpověděla také na spoustu telefonických dotazů od svých fanoušků. Odhalila tak, jak vypadá její běžný den, nebo jestli už někdy pokazila nějaké vystoupení. Co myslíte, pokazila? Pusťte si celý rozhovor ve videu, nebo si poslechněte audio a dozvíte se to.

Jestli vás Nelly zaujala, tak pro vás máme super zprávu. Na Rádiu Junior se s ní potkáte i o prázdninách v jednom našem speciálním letním projektu. Tak se máte na co těšit.

Klub Rádia Junior běží každý všední den od 19:00 na Rádiu Junior. Naladit si nás můžete zde.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio