Napínává cesta časem. O co půjde ve Velké letní hře Rádia Junior?

22. červen 2018

Zabalte sváču, talisman… ale hlavně nezapomeňte své chytré hlavy. To je totiž důležitá výbava cestovatele v čase, aby zvládl odhalit, v jakých letech se ocitl a mohl na konci prázdnin získat skvělé ceny. Vyrážíme už 2. července.

V pondělí 2. července 2018 startuje ve vysílání Rádia Junior velká výprava časem. Ve stejný den se otevře také první okénko soutěžního kalendáře na webových stránkách Rádia Junior, kde postupně odhalíte celé dobrodružství.

Pomozte dětem ztraceným v čase

Jak to dopadne, když se parta spolužáků pokusí sestrojit rádio, ale nakonec nevědomky dají dohromady stroj času? Pomozte Nikole, Kristýně, Honzovi a Jáchymovi rozluštit každý týden správný kód, aby se mohli vrátit zpět do současnosti a vyhrajte skvělé ceny! Stačí k tomu jen odhalit devět letopočtů, ve kterých se naše čtveřice ocitne.


Rádia, knížky i hry pro vítěze

Na každé zastávce můžete podle indicií poznat, v jakém roce se cestovatelé v čase nachází. Nový díl letní hry uslyšíte ve vysílání Rádia Junior každé pondělní ráno v 8:35 (reprízu pak v 17:25 a 19:10). Výhodu budou mít pravidelní posluchači Junioru, protože každý další den daného týdne odhalíme v průběhu vysílání jednu indicii, která vám s uhodnutím letopočtu pomůže. Na závěr hry nám své tipy odešlete a my vylosujeme deset výherců. Na tři z nich čekají digitální rádia a další drobné ceny. Ostatní potěšíme super knížkami a vstupenkami do Národního muzea.

Tak si to shrňme:
 
  • První soutěžní díl o putování čtyř kamarádů časem uslyšíte ve vysílání i na webu Rádia Junior 2. 7. 2018
  • Poslední (devátý) díl odvysíláme 27. 8. 2018
  • Po odvysílání posledního dílu najdete na webu Junioru webový formulář, do kterého vyplníte všechny správné odpovědi, kontaktní údaje a formulář kliknutím na tlačítko Odeslat jednoduše pošlete. Stihnout to musíte do 31. 8. 2018 do 12:00.
  • Výsledky a jména výherců oznámíme 5. 9. 2018 v Klubu Rádia Junior i na našem webu.
  • Výherce oslovíme e-mailem a výhry pak zašleme na jejich poštovní adresu.
  • Všechno najdete podrobně vysvětlené v pravidlech hry, která si určitě prostudujte.

Šťastnou cestu!

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio