Na 6. narozeninách Rádia Junior to žilo!

2. březen 2019

Šesté narozeniny Rádia Junior jsou za námi. V sobotu 2. března proběhla skvělá párty. Doufáme, že jste na ní také byli. Moc jsme si to užili a už jsme se nemohli dočkat fotek a videa, abychom si připomněli, jak prima to bylo. Tak se na to podívejte.

Narozeninová oslava Rádia Junior se povedla. A to jen díky vám! Přišla spousta gratulantů a mezi nimi i super hosté, kteří všechny návštěvníky bavili z pódia. Zazpívala Eva Matějovská i Milan Peroutka. Dokonce si spolu střihli krásný duet. Každého pak pořádně rozhýbala show beatboxera Endrua. Mělo to rytmus! Na nohy nejen děti postavila taky naše moderátorka Klárka, která si připravila zábavný kvíz k Hitparádě Rádia Junior.

Celou oslavu zahájila zakladatelka Rádia Junior Zora Jandová. Nechyběly ani další známé tváře Junioru. Náš youtuber Ševa třeba musel složit písničku a natočit k ní videoklip! Venda s Fráňou zase spolu s dětmi z publika předveli celý díl jejich seriálu Ve škole i po škole s Vendou a Fráňou.

Zkrátka ani na minutu nebyla nuda. Pořád se zpívalo, štěbetalo, nebo o něco soutěžilo. A kdo chtěl, mohl se zajít podívat, jak to chodí přímo ve studiu. I když jsme slavili, vysílat jsme samozřejmě nepřestali.

Moc děkujeme, že nás posloucháte!

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Pusť si video