Monika Absolonová na Rádiu Junior

23. květen 2017

Hostem Klubu Rádia Junior a moderátorky Romči byla zpěvačka, herečka, moderátorka a hlavně MAMINKA Monika Absolonová. Určitě ji znáte jako Čarodějnici z pohádky Princezna ze mlejna 2, z televizního pořadu Tvoje tvář má známý hlas - a pokud jste fanoušky muzikálů, tak i z Mary Poppins nebo Noci na Karlštejně.

A protože se Monice u nás moc líbilo, prozradila nám o sobě spoustu věcí:

 

  • Původně chtěla být kadeřnicí, protože ráda chodila s babičkou na stříhání k paní Hnátkové, kterou měli všichni moc rádi. A mezi všemi těmi fény a natáčkami to navíc vypadalo hrooozně dospěle. 
  • Její kariéra zpěvačky začala pěknou neplechou. Pod záminkou, že jde hlídat děti, udělala tajně nahrávku s kamarádem, zpěvákem Michalem Davidem. To muselo být doma tóčo, když rodiče zjistili, že je Monika takhle oblafla. A jako by toho nebylo dost, písnička se líbila jedné gramofonové firmě, která projevila o Moniku a její zpěv zájem. 
  • Svoji první desku nahrála v 16 letech a druhou v 18. 
  • Má syna Tadeáše, kterému je 1,5 roku a společně nejraději zpívají Pec nám spadla, Skákal pes a Červený šátečku kolem se toč. 
  • Ráda vaří. Nejlepší je, když přijdou na večeři kamarádi nebo rodina a je doma spousta lidí, shon a legrace :-) . 
  • Má psa, retrívra Jonáše - a prý je to ten nejhodnější pes na světě. Ale možná máte ještě hodnějšího?
  •  Jako malá se často se svým o 11 let mladším bráchou dohadovala, ale teď v dospělosti jsou z nich super kamarádi. Pokud se i ty hádáš s bráchou nebo ségrou, neházej flintu do žita - jednou možná budete ti největší parťáci pod sluncem.
  • Její rodiče si mysleli, že zpěv pro ni bude jen nějaký rozmar, který brzy přejde. Ale Monika je prostě Monika, a tak se svého milovaného zpěvu nikdy nevzdala.

A to hlavní, co vám Monika vzkazuje, je, že v našich životech není žádné „nejde“. Když chcete, naučíte se cokoliv. A i když je někdo lepší, než vy, důležité je nevzdat se!

Chceš se o Monče dozvědět víc? Pusť si záznam našeho Klubu Rádia Junior, kde jsme si s ní povídali.

Monika Absolonová
autor: Hana Lehečková
Spustit audio