Jaký je nový film Esa z pralesa? Poslechněte si recenzi

4. říjen 2017

Cože? Tučňákotygr? Nebo snad tygrotučňák? Přesně to vám poběží hlavou, když poprvé uvidíte hlavního hrdinu filmové novinky Esa z pralesa. Náš tříčlenný tým Rádia Junior pro vás zjišťoval, jaký film je a jestli se vyplatí na něj vyrazit.

Holky se vrátily z filmu poměrně spokojené. Dvanáctiletá Isabela říká: „Je to film, který je hodně podobný Madagaskaru a Době ledový, takže pokud máte tyto filmy rádi, určitě bych doporučovala. Dala bych mu jedna nebo dva.“ Stejně stará Klaudie souhlasí a dodává: „Bylo to vtipné, v některých částech smutné. Hlavní postavy Doby ledové a Es z pralesa mi ale přišly trošku stejné.“ Naše moderátorka Klárka se také dobře bavila, ale měla stejný pocit jako holky - film je vtipný a barevný, ale od jiných animáků se zas tolik neliší. Doba ledová nebo Madagaskar ji pobavili víc.

Chceš se dozvědět o filmu víc? Pusť si celou recenzi.

Esa z pralesa

Maurice sice vypadá jako obyčejný tučňák, ale uvnitř jeho hrudi bije statečné srdce tygra. Však byl také vychován hrdou tygřicí. Touží se stát nejlepším kung-fu mistrem na světě. To ale nebude vůbec snadné, protože vyniká spíše neohrabaností a nemotorností, ale také obrovským odhodláním. Se svými zvířecími přáteli tvoří bandu známou jako Esa z pralesa, která se snaží udržovat v džungli pořádek a spravedlnost. Tak, jak to dříve dělala jeho matka tygřice. Na prales si brousí zuby ďábelsky proradná koala Igor, který nadevše miluje chaos. Se svou armádou hloupých paviánů chce jednou provždy zničit celou džungli. Esa z pralesa se neohroženě vydávají do boje…

Klára Nováková

Podívej se také na trailer filmu.

Spustit audio