Jak si vyrobit palubní deník pro soutěž Planeta R

26. červen 2017

Chceš se zúčastnit soutěže Planeta R? První věc, co bys měl/a udělat, je vyrobit si podle našeho návodu palubní deník!

Stačí ti obyčejný deníček velikosti A6. Můžeš si ho obalit speciální samolepkou, kterou najdeš jako přílohu časopisu Mateřídouška, Týdeníku Rozhlas, nebo si ji můžeš vyzvednout na vrátnici V Praze v budově Vinohradská i Římská a ve všech regionálních studií Českého rozhlasu. Najdeš ji také v kamenné prodejně Radioservisu, JUNshopu v Praze, Liman Sportu v Plzni, na Smetanově Litomyšli nebo na filmovém festivalu v Karlových Varech u mobilního studia R-streamu.

Obal si také můžeš vytisknout (ke stažení ho najdeš na konci článku) a použít nůžky a lepidlo. Deník mise bude stejně krásný. Zůstane ti jako památka na hru „Planeta R“, tak mu věnuj péči a pozornost. Nevadí, pokud si obal vytiskneš černobíle. A že nemáš doma tiskárnu? Zkus si obal sám/sama nakreslit.

Planeta R deník

Deníček si podepiš a na první stránku si nalep svoji fotografii nebo nakreslit svůj portrét.

A teď je nutné si nadepsat jednotlivé etapy hry tak, jak to vidíš na fotografiích. K úkolům piš data, ať máš jasno, který jsi už splnil a který na tebe ještě čeká. Splněný úkol si můžeš označit i samolepkou s příslušným datem. Pokud budeš potřebovat na splnění úkolu více místa, klidně zaplň více stránek deníku. Jen potom nezapomeň na soutěžní email planetar@rozhlas.cz poslat i více ofocených stránek jako důkaz, že jsi etapu splnil. Nezapomeň poslat i celé své jméno a adresu. Na stejný email nám můžeš posílat i dotazy, které se hry týkají.

Planeta R deník

Planeta R deník

Planeta R deník

Jestli máš vše připraveno, vítej do hry!

Planeta R deník

Můžeš se ještě podívat na video, kde deník mise připravuje naše Šárka.

Spustit audio

Pusť si video