Jak se stát princeznou? To nám prozradí herečka Denisa Pfauserová

9. říjen 2017

Ve středečním Klubu Rádia Junior si bude moderátor Petr Vacek povídat s oblíbenou filmovou a divadelní herečkou Denisou Pfauserovou. Zajímavá vás, proč si do studia pozval právě ji?

Vy možná znáte Denisu z pohádky Řachanda, možná taky ze seriálů, třeba z Ulice, já ji poznal v divadle na Jezerce, kde jsme spolu hráli v moc pěkné hře o hercích v dávných dobách. Jmenovalo se to Komedianti. Denisa je ale nejen šikovná herečka, taky má ráda zvířata, jí zvláštní, ale zdravé věci, je s ní legrace a hlavně - pomáhá lidem kolem sebe. Jak se z obyčejné holky stane princezna? Jaká byla jako malá? Proč si vybrala zrovna herectví? Proč se vůbec stará o lidi kolem sebe, když má tolik vlastní práce? Jo, to vám neřeknu, protože to nevím, ale já se jí na to zeptám! A vy se můžete ptát taky! Stačí, když nás budete poslouchat v Klubu Rádia Junior 11.10. na Dvojce nebo na Radiu Junior a zavoláte nám nebo napíšete mail.

Těší se na vás váš moderátor Péťa Vacek!

Denisa Pfauserová

Denča se narodila ve znamená kozoroha a i když jsou její starší bratři ekonomové, ona už od dětství byla blázen do divadla a tance. Tančila závodně latinskoamerické tance, dál dělala balet, street dance a taky jazz dance.

Hrála třeba ve filmech Colette, Celebrity s.r.o., Prázdniny v Provence a Řachanda aneb Co dáváš, to se ti vrátí v režii Marty Ferencové, kde hrála hlavní roli rozmazlené princezny Markétky. Objevila se také v televizní pohádce Rybička. Moderuje pořad Filmshot a Artur na TV Óčko.

Mimo tanec ji baví taky jóga, jízda na koni a další sporty jako lyžování, tenis, golf, inline atd. Je alergická na kočky, přesto má doma dvě. Zvláštní dovednosti: schopnost otáčet jazyk ze strany na stranu.

Denisa Pfauserová
autor: Hana Lehečková
Spustit audio