Hudební soutěž Trojhoboj 1. díl

18. duben 2019

A je to tady! Konečně si můžete poslechnout první díl velikonočního soutěžení s moderátorkou D a partou super muzikantů z Tria Českého rozhlasu. Uhodnete odpověď na soutěžní otázku?

Jak soutěžit?
  • Poslouchtejte od 18. do 22. dubna v 11:00 a v 16:00 Rádio Junior (nebo sledujte naše webové stránky) kde si můžete poslechnout deset dílů pořadu Trojhoboj. V každém díle položí moderátorka jednu soutěžní otázku.
    Naladit si nás můžete například tady.
  • Každou odpověď na soutěžní otázku je nutné poslat v samostatném emailu na radiojunior@rozhlas.cz.
    Každý email musí být v předmětu označen heslem Hudební soutěž 1, 2... atd. (podle čísla dílu, na který odpovídáte). Email bude obsahovat jméno a poštovní adresu, pro případné zaslání výhry (Více viz plné znění pravidel.).
  • Ze správných odpovědí na každou otázku vylosujeme jednoho výherce. Ze všech správných odpovědí navíc vylosujeme jednu hlavní cenu.
  • Odpovědi je nutno zaslat do 23. 4. 2019 do 12:00.
  • Správné odpovědi a vítěze soutěže vyhlásí Denisa Kimlová a jeden člen Tria Českého rozhlasu Lukáš Pavlíček v Klubu Rádia Junior 24. 4. (začíná v 19:00).

Jednotlivé díly budou po odvysílání dostupné i tady na webu – www.radiojunior.cz/trojhoboj.

O co se hraje?
Připraveno je hned jedenáct skvělých cen. Soutěžit budeme o zajímavé knížky, deskové hry a audioknihy. Hlavní výhrou pak budou lístky na super koncert Symfonického orchestru Českého rozhlasu, který proběhne v pražském Rudolfinu 29. dubna 2019.

>> Rozeznáš různé dechové nástroje? Vyzkoušej si obrázkový kvíz.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio