Hrajte Planetu R!

26. červen 2017

Někde daleko ve vesmíru je možná život. Staňte se součástí mise a pomozte posádce kosmické lodi Urania objevit nový svět. Nechte se vtáhnout do hry o stovky cen. Hrajte „Planetu R“.

Je to jednoduché. Podle návodu si připravte svůj „deník mise“, můžete si ho polepit obalem, který najdete jako přílohu časopisu Mateřídouška, Týdeníku Rozhlas nebo na vrátnicích všech regionálních studií Českého rozhlasu. Součástí jsou i samolepky, které si můžete vlepit do deníku po splnění úkolu. Jestli jste ale na samolepky a obal neměli štěstí, nezoufejte, vytiskněte si obrázek z webu a použijte nůžky a lepidlo. Správný kosmonaut si poradí v každé situaci!

A teď už je jen důležité poslouchat rádio. Novou část příběhu našich astronautů a nový úkol uslyšíte každé pondělí, středu a pátek. Na Radiožurnálu zazní v 15:40 a na Rádiu Junior v 17:10, ale kdyby vám nějaký úkol utekl, vždycky ho najdete v okýnku vesmírného kalendáře na webu. A kdybyste si nevěděli s plněním úkolu rady, poslouchejte, jak se s ním vypořádají skauti. Kluci a holky na skautských táborech se totiž do hry zapojí také a budou společně s vámi fungovat jako „Evropská centrála vesmírných letů“.

A ještě to nejdůležitější. Ve hře je spoustu krásných cen a zážitků. Vyhrát můžete každý týden už po splnění tří úkolů. Stačí jen ofotit nebo naskenovat stránky deníku se splněnou etapou a poslat je na konci týdne na emailovou adresu planetar@rozhlas.cz společně s tvým celým jménem a adresou.
Kdo splní všechny 4 etapy, může vyhrát osobní setkání s astronauty lodi Urania, dětský tablet, kvadrokoptéru a další báječné ceny.

Další informace a podrobná pravidla najdete zde.

Spustit audio

Pusť si video