Hra Cestovatelé v čase končí. Znáš odpovědi? Zadej je do stroje času a vyhraj

24. srpen 2018

Všech devět dílů Velké letní hry Rádia Junior bylo odvysíláno! Teď už vám nic nebrátí v tom, abyste nám poslali devět správných odpovědí a zapojili se do soutěže o skvělé ceny. Jak na to? Je to snadné!

Pokud uhádnete devět letopočtů, do kterých se naši cestovatelé v čase během svého dobrodružství podívali, napište je do okének stroje času, který najdete níže.

>> UPOZORNĚNÍ: Čas pro zadání odpovědí do stroje času vypršel a formulář byl tedy odstraněn. Soutěž byla ukončena. <<

Ještě jste si nestihli všechny díly hry poslechnout? Nevadí – najdete je v soutěžním kalendáři na webových stránkách Junioru. Čas máte do 31. 8. 2018 do 12:00. Pak stroj času zmizí.

Podívej se, jaké úžasné ceny můžete vyhrát. Hrajeme o digitální rádia, skvělé deskové hry, knížky a vstupenky do Národního muzea.

Výherce vylosujeme a vyhlásíme 5. 9. 2018 ve vysílání Klubu Rádia Junior. Pak se objeví i na webu Junioru. Vylosované šťastlivce oslovíme i e-mailem a ceny pak zašleme na jejich poštovní adresu.

Proč musíš do stroje času vložit i jméno, věk, nebo email? Co s nimi stroj času pak udělá? Všechno najdeš podrobně vysvětlené v pravidlech hry.

Na emailovou adresu, kterou jsi uvedl/a do stroje času ti přijde potvrzení. Pokud nedorazí, zkontroluj si spam. Pokud potvrzující email nenajdeš ani tam, napiš nám na radiojunior@rozhlas.cz své jméno, email (který si uvedl/a ve stroji času) a čas, kdy jsi odpovědi odeslal/a a my zkontrolujeme, zda nám tvé odpovědi dorazily :-)

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio