Hajaja má narozeniny

5. leden 2018

Hajaja slaví 57. narozeniny, ale dárky dostanete vy! Pohádky, písničky i soutěž o digitální rádio – nejen to si pro vás Hajaja nachystal.

Kdo dal Hajajovi jméno? Může mít vánoční stromeček v kapse mandarinku? A má Hajaja nějaké kamarády? To všechno se dozví každý, kdo si nás v sobotu 6.1. 18 od 19 do 20 hodin pustí. Na oslavu jsou zváni všichni posluchači Rádia Junior a Dvojky ČRo. Těší se na vás Zuzana Vojtíšková, Lenka Trubačová a Romana Růžičková. Klub Rádia Junior si můžete naladit zde.

Kdo je Hajaja?

Rozhlasový skřítek Hajaja vám přináší pohádky na dobrou noc už 57 let – každý den v 19:45 na Rádiu Junior a Dvojce Českého rozhlasu. V roce 1994 Český rozhlas vyzval děti, aby samy namalovaly Hajaju podle svých představ. Do výtvarné soutěže došlo asi 1200 obrázků a z nich porota vybrala vítězný návrh: skřítka, který má čepici se střapcem a obleček se vzorem hvězdné oblohy. A přesně tak ho znají dnešní děti.

Audiozáznamy Hajajových pohádek vkládáme po odvysílání do iRadia k on-line poslechu. Jsou tam ale jen týden, tak s poslechem moc dlouho neotálejte :-)!

autoři: Romana Růžičková , Hana Lehečková
Spustit audio