Drozdíci - poslali závěrečné foto

9. září 2014

A z Berouna dorazila závěrečná validační fotografie.

Koordinátor týmu: Irena Němečková

Třídní kolektiv: ZŠ a MŠ Drozdov, třída: 4. a 5.třída, počet žáků: 12

Zvolené hrací týmové jméno: Drozdíci

Vaše fotografie: splněno

Drozdíci

Plnění úkolů:

1) První úkol splněn
Dobrý den, zdravím redakci Rádia Junior, zasílám první fotografii našeho týmu Drozdíci od naší kamarádky Elišky. Vyfotila se s Ušounem před krásným zámkem Hořovice u starobylé Kašny Obětovaného od sochaře Františka Bílka. Přeji krásný den, Irena Němečková.

Kamarádka Eliška. Vyfotila se s Ušounem před krásným zámkem Hořovice u starobylé Kašny Obětovaného od sochaře Františka Bílka

Přidáváme i druhou fotografii, protože jsou obě hezké :-)

Eliška a Ušoun

2) Druhý úkol splněn:
Dobrý den. Posílám vám fotky do rádia. Prázdná místa jsou vyplněna Ušounem, kterého jsem nakreslila, stejný je i v deníčku. Nashledanou. Verča

Drozdíci, úkol č. 2

3) Úkol číslo tři splněn

Drozdíci, úkol č. 3

4) Čtvrtý úkol splněn:
Dobrý den zdravím Radio Junior. Tým Drozdíci zasílá svou již čtvrtou fotografii do soutěže Ušounova štafeta.Soutěž nás moc baví a už se těšíme na další úkol. Hezký den.

Drozdíci, 4. úkol

5) Pátý úkol splněn:
Dobrý den, zdravím všechny z Radia Junior. Náš tým Drozdíci zasílají svou další fotografii do soutěže. Tentokrát Anežka seznámila Ušouna Rušouna se svými oblíbenými zvířátky - králíčkem a morčátkem. Jsou opravdu velmi roztomillí. Hezký den.

Drozdíci, úkol č. 5

6) Šestý úkol splněn:
Dobrý den, tým Drozdíci posílá svou další fotografii do soutěže. Tentokrát si pirát Aleš společně s pirátíkem Ušounem užili prátskou párty se svými kamarády na zahradě u bazénu.

Drozdíci, úkol č. 6

7) Sedmý úkol splněn:
Dobrý den, tým Drozdíci zdraví všechny z Radia Junior. Zasíláme svou další fotografii do soutěže Ušounova štafeta.Tetokrát si Ušoun Rušoun užíval vodní radovánky s kamarádem Davidem. Hezký den.

Drozdíci, úkol č. 7

8) Osmý úkol splněn:
Dobrý den, tým Drozdíci zdraví Radio Junior. Naše kamarádka Anička posílá svou fotografii do soutěže Ušounova štafeta. Přejeme hezký den.

Drozdíci, úkol č. 8

9) Devátý úkol splněn:
Dobrý den, tým Drozdíci zasílá svou poslední fotografii do soutěže Ušounova štafeta. Celá soutěž se všem členům týmu moc líbila a zažili s Ušounem plno zábavy a legrace. Zbývá nám ještě udělat jedno společné foto a poslat náš prázdninový deníček Přejeme hezký den.

Drozdíci, úkol č. 9

Validační foto: závěrečné foto splněno! Dobrý den, Drozdíci zasílají svou poslední společnou validační fotografii. Náš prázdninový deníček zasíláme poštou.

Drozdíci, závěrečné foto

Kamarádka Veronika ještě udělala s Ušounem Rušounem jednu fotografii - nazvala ji Ušoun Rušoun v gumičkové mánii. Mně se líbila, tak ji posílám také vám. Přeji krásný den!

Drozdíci, Ušoun Rušoun v gumičkové mánii
autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Pusť si video