Děkujeme Ježíškovým vnoučatům za přáníčka pro babičky a dědečky!

19. listopad 2018

Když jsme na Rádiu Junior v rámci skvělého projektu Ježíškova vnoučata vyhlásili výzvu, abyste nám posílali vlastnoručně vyrobená přáníčka a drobné dárečky pro babičky a dědečky z domovů pro seniory, ani ve snu nás nenapadlo, kolik se nám jich nakonec sejde! Máme z toho ohromnou radost a děkujeme. Podívejte se, co se s nimi dělo pak.

Originálních vánočních přání a dalších rukodělných výrobků se nám sešlo na sto tisíc! A to už je nějaké radosti. Část jsme rozdali přímo, a to v neděli 16. prosince na speciální akci v Divadle u Hasičů. Tam zazpíval skvělý dětský pěvecký sbor Škatulata a senioři Centra Elpida. Koncertem, na který byli pozváni senioři i dárci z projektu Ježíškova vnoučata, provázel oblíbený moderátor Jan Rosák. Vystoupila také Jitka Zelenková, Petra Černocká a další vzácní hosté.

Petra Černocká a dětský pěvecký sbor Škatulata na předávání přáníček od Ježíškových vnoučat

Zbytek přáníček poputuje k dalším seniorům ještě s drobným dárečkem – čokoládou. Tyhle balíčky jsme připravovali celou neděli přímo v budově rozhlasu za pomoci úžasných dobrovolníků. Atmosféra byla skvělá! Podívejte se na video.

Moc vám děkujeme, že jste se zapojili! Je vidět, že radost dokáží udělat i drobnosti, které nestojí fůru peněz.

Na některá vybraná přáníčka, která dorazila k nám do Rádia Junior, se můžete podívat ve fotogalerii.

Do Ježíškových vnoučat se zapojili i Venda s Fráňou. Sami zjistili, jakou dá výroba takového přáníčka práci. A proto taky chtěli každému z vás za Rádio Junior poděkovat a natočili tenhle veselý audiopozdrav:

A jak to vypadalo, když se Fráňa pokusil také udělat jedno přáníčko? Tak to už zjistíte ve videu.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio