Připravujeme pro vás rozhlasovou Noc s Andersenem

25. březen 2016

Tématem rozhovoru Jany Rychterové s rozhlasovou moderátorkou Magdalenou Šorelovou a dalšími hosty je Noc s Andersenem. Nenechte si ji ujít na Rádiu Junior v pátek 1. dubna!

Jedním z nejdůležitějších jarních projektů Rádia Junior je tradiční Noc s Andersenem. Magdalena Šorelová, dlouholetá moderátorka a duše rozhlasové Noci s Andersenem, nám k tomu řekla, že původní myšlenka uspořádat tuto noc i ve vysílání Českého rozhlasu vznikla právě pro všechny holky a kluky, kteří se této akce nemohou zúčastnit v knihovnách či školách. Právě pro ně je připravena společnost ve studiu Rádia Junior a Dvojky. Pětihodinový pohádkově písničkový maraton bude společně s Magdou Šorelovou uvádět herec Petr Vacek, ale ani další hosté nebudou o nic méně zajímaví. Na návštěvu přijdou Michal Nesvatba, Martin Dejdar a Stanislav Samson Lenk. O Noci s Andersenem se dozvíte právě v tomto pátečním dílu pořadu Atrium.

Ovšem to není všechno. Chcete vědět, jak se natáčel speciál Velikonoce nás baví a jak Klára Nováková ve studiu pracovala s dětmi? Jak moderátor Jirka Kohout připravuje zprávičky nebo jaká nová postava se objevuje v oblíbeném seriálu Venda a Fráňa? To vše se dozvíte v pořadu Atrium, které pro vás připravila Jana Rychterová.

Spustit audio

Více z pořadu

Pusť si video