Bude z vás hudební hvězda? Tak to nesmíte chybět na veletrhu Festiwall

29. srpen 2019

Zajímá vás hudba a třeba občas i něco zabrnkáte na kytaru? Pak je hudební veletrh Festiwall místo právě pro vás. V pátek 6. září je pro vás v Praze-Modřanech nachystaná spousta skvělé muziky, ale také hudební kvízy a divadelní představení Rádia Junior.

Škola začala, ale prázdninová nálada pořád trvá. Tak proč se i se třídou nevypravit na hudební veletrh Festiwall v pražských Modřanech, kde se kromě spousty koncertů a různých workshopů můžete také potkat s tvářemi Rádia Junior.

Soutěže s Hitparádou Rádia Junior

Dopolední program pro školy startuje v pátek 6. září a už v 10:15 se můžete těšit na hudební hrátky s moderátorkou Hitparády Rádia Junior Klárou Novákovou, která pro vás bude mít nejen spoustu super písniček, ale především soutěže a hudební kvízy o ceny.

Právě posloucháte Rádio Crazy

Tomáš Vacek a Jirka Kohout z Rádia Junior pro děti zahráli vtipné představení Jak (ne)dělat rádio.

Ještě než vyrazíte na oběd, nepropásněte od 11:30 možnost zjistit, Jak (ne)dělat rádio. Tahle ztřeštěná divadelní komedie plná vtipných scének ukazuje zákulisí rozhlasového vysílání a představuje profese, bez kterých by se rádio neobešlo. A pokud patříte mezi ty odvážnější diváky, můžete se do představení dokonce sami zapojit a zkusit si například natáčení rozhlasové hry. V hlavních rolích se představí Tomáš Vacek a Jiří Kohout, které znáte třeba jako hlasy nezvedených školáků Vendy a Fráni.

Přihlaste se

Přijďte se pobavit, těšíme se na vás! Dopolední program pro školy je zdarma, ale je potřeba se přihlásit na webu akce, kde najdete taky všechny další potřebné informace.

Kdy?
Pátek 6. září

Kde?
Praha Modřany

Těšíme se na vás!

Spustit audio

Více z pořadu

Pusť si video