Ať vám to neuteče! Rádio Junior se zapojí do oblíbené běžecké akce RunCzech

30. duben 2019

Ve studiu i pod širým nebem. Tenhle týden žije Rádio Junior běháním. Přidejte se k nám, bavte se a vyhrávejte!

Pusťte si Junior

Maraton, to je běh na dlouhou trať, ale rozhodně u něj nemusíte mít dlouhou chvíli. To ukážou i Venda a Fráňa ve svém novém videu. Tentokrát se totiž chystají trochu si rozhýbat těla.

Že běhat může opravdu každý, ať už má dvě nohy nebo čtyři, o tom ve vysílání povypráví Zorka Lehká, vycházející hvězda českého canicrossu – sportovního běhu se psem. Jak se k tomuhle neobvyklému sportu dostala a jak se svým čtyřnohým parťákem trénuje? Na to se Zorky zeptá Veronika Hájková ve čtvrtečním Klubu Rádia Junior. Tak si nás 2. května v 19:00 nalaďte, nebo si pak pusťte záznam v audioarchivu.

V pátek 3. května se téma maratonu a běžeckého sportu bude prolínat celým vysíláním Junioru. Odpoledne přivítáme velmi vzácného hosta, několikanásobnou olympijskou medailistku Evu Vrabcovou Nývltovou. Ta se věnuje nejen maratonu, ale také atletice a lyžování. Jak těžké je tyhle rozdílné sportovní disciplíny skloubit a co dělá, když zrovna netrénuje? To se dozvíte v pátečním Odpoledním Junioru po 16.00.

Celý týden také můžete ve vysílání soutěžit o startovní balíčky na rodinný běh, který proběhne 4. května v Praze.

Přijďte si zaběhat

A právě na sobotním rodinném běhu se můžete osobně potkat i s Ušounem Rušounem a především s moderátorem Jirkou Kohoutem. Na výstavišti v pražských Holešovicích, odkud běh v sobotu 4. května v 15 hodin odstartuje, pro vás Rádio Junior chystá parádní výzvy a soutěže o super ceny. Soutěžit se bude na hlavní stage u startu už od 14:00.

Tak si za námi zaběhněte! Těšíme se na vás.

Spustit audio