7 tipů, co dělat o podzimních prázdninách

24. říjen 2017

Podzimní prázdniny = žádná škola! Co ale s volným časem? Vytáhni svoji rodinku na nějakou super akci. Tipy od Rádia Junior najdeš zde:

1
Vydej se o prázdninách do dávného pravěku! Buď odvážný bojovník nebo bojovnice a setkej se s dinosaury, staň se váženým profesorem nebo profesorkou archeologie a najdi trilobita nebo objevuj jeskyně jako statečný dobrodruh-objevitel. To všechno můžeš v liberecké iQLANDII, konkrétně v expozici GeoLab. Víc infa zde.

2
Co se stane, když z divadla zmizí herci, režiséři, osvětlovači, zvukaři, uvaděčky i šatnáři? Dokážeš je zachránit? Pokud jsi z jižních Čech, vyraž v pátek 27.10. do českobudějovického Malého divadla na Všechno, co jste o divadle nikdy vědět nechtěli, ale my vám to stejně řekneme. Mrkni na program sem.

3
Speciální program má na podzimní prázdniny i Zoo Praha! Těš se na vystoupení na Bororu, podzimní dílny nebo na hóóódně netradiční komentované krmení - dýňové hody u zvířat :-O .

4
Po-po-pozór, du-du-du-duch! Teda, vlastně Duchůplné muzeum. Bude to děs a hrůza? Ale kdepák! Pokud se tedy nebojíš nadměrného množství zábavy a srandy. Kdo to nemá daleko do Chrudimi, ať se v pátek 27.10. dostaví do Muzea loutkářských kultur.

5
Prožijte spolu s hlavní hrdinkou Sárou a jejími průvodci jedinečné dobrodružství na staré měsíční základně u Hadleyho brázdy, kde před více než sto roky přistála výprava Apollo 15. Podaří se trosečnici zprovoznit starou základnu? Pomůže jí dobrosrdečný robůtek Labi, jinak také vášnivý zahradník? A nezkazí celý plán na záchranu až nepříjemně zvědavý H-Ugo? Vydej se na super film do Hvězdárny a planetária Brno. Čtvrtek, pátek, sobota i neděle!

6
Únikovky jsou teď cool! Najdeš je v každém větším městě a některé jsou i pro děti. V Plzni třeba Pokoj prastrýce Josefa. Je Josef skutečně tím milým postarším pánem, za kterého se vydává? Nebo je pravda úplně jiná? To zjistíš se svojí partou kamarádů zde.

7
Poslouchej Rádio Junior! Chystáme pro tebe podzimní prázdniny se Třemi mušketýry. Čtyřdílná rozhlasová hra poběží od čtvrtka 26. 10 do neděle 29. 10. vždy ve 14:00. Naladit si nás můžeš zde.

autor: Hana Lehečková
Spustit audio