25.12. - Kanada

25. prosinec 2017

Vánoce v Kanadě jsou hodně podobné Vánocům ve Spojených státech amerických. Ale ne úplně, záleží totiž na tom, kde člověk bydlí. Naše moderátorka Klárka se do Kanady vydala. Poslechněte si její reportáž a možná se dozvíte i odpověď na dnešní otázku naší vánoční soutěže.

V kanadském městě Québec se zapéká do vánočního koláče fazole. Čím se stane ten, kdo ji ve svém kousku objeví? Tak zní dnešní otázka.

Chceš se zúčastnit naší vánoční soutěže?

1) Poslouchej Rádio Junior každý den od 17:30. Uslyšíš soutěžní otázku pro daný den a následně i reportáž, ve které najdeš odpověď. Pokud však něco propásneš, nevadí! Všechny otázky nalezneš na našem webu ve Vánočním kalendáři.

2) Svoje odpovědi si zaznamenej do tabulky. Můžeš vzít pastelky a tužku a vyrobit si ji sám/sama. Nebo si vytiskni jednu z následujících:

3) Vyplněnou tabulku nám pošli na e-mailovou adresu radiojunior@rozhlas.cz nejpozději do neděle 7. 1. 2018 do 23:59. Jména vítězů vyhlásí moderátor odpoledního vysílání Rádia Junior v úterý 9. 1. 2018 v 17:30 hodin. Výsledky najdeš také na našich webových stránkách Rádia Junior www.radiojunior.cz.

4) Bav se a užívej si Vánoc s Rádiem Junior :-)

Celá pravidla soutěže

A jakou dáreček pro tebe máme dvě pohádky :-)!

Vánoční průvod v kanadském městě Montreal
autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Pusť si video