1. zastávka Cestovatelů v čase II.

1. říjen 2018

Parta kamarádů aktivovala stroj času a začaly se dít úžasné věci! V prvním díle napínavého vyprávění se dozvíte, jak se čtveřice spolužáků ocitla v budoucnosti a koho na své první zástavce potkala. Uhodnete letopočet, do kterého se naši cestovatelé v čase dostali? Odpovědi nám posílejte do pátku 5. 10. 2018 do 12.00 hod.

Správná odpověď a vylosovaní výherci

Odměnu za správnou odpověď z prvního dílu hry získávají:
Lucie Slováčková, Bzenec (Cena: MiniMP3 přehrávač + kniha Veroniky Válkové Boj o Ameriku z vydavatelství Grada)
Vladimír Cichra, Kyjov (Cena: MiniMP3 přehrávač + kniha Veroniky Válkové Vznik ČSR 1918 z vydavatelství Grada)
Marcela Vítovcová, Kozlovice (Cena: MiniMP3 přehrávač + kniha Veroniky Válkové Japonsko - Gejša a Samuraj z vydavatelství Grada)

Správnou odpovědí byl rok 3358.
Výhercům gratulujeme!

Poslechněte si příběhy čtyř spolužáků a vyhrajte každý týden pěkné ceny

Jak se nám bude žít v době plastové? Budou existovat roboti, kteří mají city? Jak inteligentní bude lidstvo za tisíce let? To všechno se spolu s cestovateli v čase dozvíte díky jejich devíti zastávkám v budoucnosti.

Dobrodružná cesta začíná v pondělí 1. 10. 2018 v 7.25 hod. (reprízy v 18.05 hod. a v 19.10 hod.). Poslední díl odvysíláme 26. 11. 2018.

Jak na to?

Vaším úkolem je poslouchat a podle indicií v příběhu zjistit, do jakého roku se cestovatelé dostali. Odpovědi nám můžete posílat na email radiojunior@rozhlas.cz vždy do následujícího pátku do 12.00. Do předmětu napište Cestovatelé v čase II. a nezapomeňte uvést svůj věk a poštovní adresu.

Správnou odpověď a jména tří výherců se dozvíte vždy v pondělí na Junioru před odvysíláním dalšího dílu hry.

Celá pravidla si přečtěte zde.

Všechny díly se postupně objeví i na webu Rádia Junior.

Hráli jste s námi Velkou letní hru Cestovatelé v čase? Že ne? A zajímá vás, jak probíhala první výprava našich kamarádů, která je zavedla do minulosti? Jejich příběhy si můžete poslechnout na našich webových stránkách.

Spustit audio